Amy on tour: Teambuilding en plezier in Groningen!

Onze collega Amy is een sprankelende kracht achter de schermen, altijd vrolijk en enthousiast! Als er iets geregeld moet worden, kun je op haar rekenen. Ze werkt op kantoor als operations manager bij de winterse reizen, maar het is fantastisch dat ze ook als reisbegeleider inzetbaar is. Benieuwd wat Amy voor jouw volgende avontuur kan betekenen? Lees snel verder en ontdek hoe zij jullie misschien wel begeleidt op een onvergetelijke reis!

Het laatste weekend van augustus ben ik met een groep van ons naar Groningen gegaan. De zomervakantie zat erop en op deze manier kon iedereen vol energie mee op deze trip. De groep vertrok vanaf hun kantoor naar Uddel, waar ik al klaarstond met onze eigen bedrijfsauto. In een herberg stonden de koffie en thee al klaar; na een ontspannen ontvangst was het tijd voor de eerste activiteit: een legervoertuigenrally! Niet zomaar één, maar met een Elfstedentocht-thema. De groepen waren gemaakt, de Unox-mutsen waren opgezet en nu konden zij beginnen met ijsblokken schieten. Dit moest je doen om te weten met welk voertuig je op pad ging. Wanneer dit bekend was, konden zij op pad en met een GPS een route volgen en letters vinden. Bij terugkomst kon het woord geraden worden en stond er een heerlijke lunch klaar.

Na de lunch kon ik alvast vooruitrijden naar Groningen om alvast de kamersleutels in het hotel te regelen. Toen de groep aankwam, konden zij meteen inchecken en even opfrissen voor de avond. Wij hadden voor het diner een privé dakterras bij Boovn met een waanzinnig uitzicht en nog mooiere zonsondergang. Na een overheerlijke BBQ kon de groep lekker warm blijven door los te gaan met de silent disco. Een eerste dag die perfect werd afgesloten.

De volgende ochtend begonnen wij na het ontbijt met een sportieve activiteit: de Highland Games. Iedereen had een kilt om, en zo kon de strijd om wie de echte Schot is beginnen. Na twee uur was er dan één team dat er echt bovenuit stak en er met de winst vandoor ging. Iedereen was na deze inspanning toe aan een goede lunch; dit gingen wij dan ook doen bij De Drie Gezusters.

Na de lunch werd de groep verdeeld in tweeën. De ene helft ging een spannende citygame spelen. Met een app moesten zij door Groningen om allemaal gevangenen te bevrijden. De andere helft ging met mij naar Bax Bierbrouwerij; hier kregen wij een rondleiding en een proeverij met lekkere biertjes. Echt een aanrader!

Toen de middagactiviteiten waren afgelopen, had iedereen wat tijd om zich op te frissen en Groningen nog te ontdekken. Voor het diner hoefden wij niet ver te lopen, want het zat naast het hotel. Hier hadden wij een driegangenmenu bij NOK. Een prachtige locatie waar je ook helemaal naar boven kan en prachtig uitzicht hebt over de stad en de Martinitoren. Na het diner en de prijsuitreiking van de winnaars van de citygame was het programma afgelopen. Een deel ging nog heerlijk het nachtleven van Groningen ontdekken, terwijl de anderen alvast lekker naar het hotel gingen.

De volgende en daarmee de laatste ochtend begonnen wij weer fris en fruitig, de een wat frisser dan de ander 😉, aan het ontbijt. De zon scheen en daarmee was de afsluitende activiteit perfect voor deze dag. Met de groep gingen wij richting Veendam voor watersportactiviteiten. Zo begon de ene helft met waterskiën of wakeboarden. De groep verbaasde elkaar; sommige konden meteen blijven staan en gingen maar rondjes door, terwijl de anderen na twee seconden al een frisse duik namen. De andere helft van de groep begon aan het hindernisparcours op het aquapark. Een heel groot opblaasbaar waterpark is dus zeker leuk voor alle leeftijden!

Na de activiteiten was iedereen toe aan nog wat snacks om daarna in alle rust weer terug te keren naar het kantoor. Deze groep heeft bewezen dat een leuke en gezellige trip niet altijd ver weg hoeft te zijn. Want wat een geslaagd weekend was dit!

whatsapp-image-2024-09-03-at-093542-1
img-2788-1

Kan ik helpen?