WBE team on tour: Een onvergetelijke incentive reis naar Londen!

Na een jaar vol harde werk en het behalen van onze targets, zijn we met het hele team op een welverdiende incentive reis naar Londen geweest! Deze reis was niet alleen een beloning voor ons succes, maar ook een kans om nieuwe inspiratie op te doen. Organiseren is ons vak, en we gaan altijd dat extra stapje voor jullie. Zo'n reis versterkt niet alleen onze vaardigheden, maar ook de teamspirit. Benieuwd hoe wij onze reizen nóg beter maken en wat dit voor jouw volgende avontuur kan betekenen?

Al weken leefden we in spanning. Waar zou onze incentive reis heen gaan? Tot op de dag van vertrek bleef het een groot mysterie! Wat we wél wisten, was dat we moesten verzamelen op station Amersfoort, om daar de trein naar Amsterdam Centraal te nemen. Aangekomen op het perron kregen we de volgende aanwijzing: in een kluisje lag een gouden enveloppe. Iedereen was bloednieuwsgierig. De inhoud? Tickets naar… Londen! De vreugde barstte los – we gingen naar de bruisende Britse hoofdstad!

De treinreis verliep soepel, en na deze fijne ervaring zijn we nóg enthousiaster geworden over reizen per trein. Aangekomen in Londen gingen we rechtstreeks naar ons hotel in Covent Garden, een gezellige wijk vol sfeer. Na een korte opfrisbeurt besloten we naar een pub te gaan om daar het EK te kijken. Eigenlijk stond iets anders op de planning, maar de spannende wedstrijd konden we natuurlijk niet missen! We genoten van een heerlijke maaltijd en proostten met oranje Aperol Spritz om vanuit Londen toch ons Nederlandse team te steunen.

Na de wedstrijd stond er nóg een verrassing op het programma: we gingen naar de beroemde musical Moulin Rouge! Dit zorgde voor groot enthousiasme, vooral bij de musical-liefhebbers onder ons, maar ook de collega’s die normaal niet van musicals houden, waren aangenaam verrast. Wat een show! De sfeer was top en iedereen verliet het theater met een grote glimlach.

De volgende ochtend startten we de dag met een heerlijk ontbijt, waarna we op pad gingen voor een fietstour door Londen. Onze Nederlandse gids leidde ons langs alle highlights van de stad. Het fietsen door Londen gaf ons de perfecte mix van cultuur en ontspanning. Na de tour genoten we van een smakelijke lunch bij Street Burger van Gordon Ramsay – wat een verrassing! Dit was een perfecte gelegenheid om gezellig bij te praten en energie op te doen voor de rest van de dag.

Na de lunch stond er iets spectaculairs op het programma: het beklimmen van de O2 Arena. Iedereen kreeg een harnas om en zelfs de collega’s met hoogtevrees gingen mee naar de top. Wat een avontuur! Op 52 meter hoogte genoten we van een prachtig uitzicht over Londen, samen met een glas bubbels om het te vieren. Het zorgde voor een geweldige teamervaring en we voelden ons echt verbonden – teamwork op z’n best!

Na de klim hadden we wat vrije tijd om Londen verder te verkennen, voordat we ons klaarmaakten voor een chique diner in een prachtig restaurant met live muziek. Het was een perfecte afsluiting van een fantastische dag, vol gezelligheid, heerlijk eten en een sfeervolle ambiance.

Helaas brak de laatste ochtend van onze reis aan. Maar voordat we weer naar huis gingen, stond er nog een adrenaline-pompende activiteit op ons te wachten: een speedboot tour over de Theems! Het was nog vroeg en het water was leeg – we hadden de rivier helemaal voor onszelf. Onder een strakblauwe hemel scheurden we over het water met keiharde muziek uit de speakers. De adrenaline gierde door ons lijf terwijl we genoten van het adembenemende uitzicht over de stad.

Met een voldaan gevoel stapten we na deze laatste activiteit weer op de trein terug naar Nederland. Tijdens de terugreis werd er volop nagepraat over alle geweldige momenten die we hadden beleefd. Wat ons meteen opviel: de verbondenheid binnen het team was nóg sterker geworden. Deze reis had ons als team dichter bij elkaar gebracht, en dat is precies waarom wij elke organisatie een incentive reis van harte aanbevelen.

Londen heeft ons niet alleen verrast, maar ook geïnspireerd en verbonden. Wil jij met jouw team ook een onvergetelijke ervaring beleven? Deze incentive reis naar Londen was een perfecte combinatie van avontuur, ontspanning en teambuilding – een reis die je écht niet wilt missen!

schermafbeelding-2024-08-13-120818-1
img-2076-1

Kan ik helpen?