Lonneke on tour: Avontuur, adrenaline en ontspanning in de Ardennen!

Onze collega Lonneke weet als geen ander hoe je een incentive reis onvergetelijk maakt! Als ervaren reisbegeleider zorgt ze ervoor dat alles op locatie vlekkeloos verloopt, van aankomst tot vertrek. We zijn ontzettend blij met haar energie en expertise! Benieuwd hoe zo'n reis er aan toe gaat? Lees snel verder en ontdek wat Lonneke voor jouw volgende avontuur kan betekenen. Wie weet begeleidt ze jullie binnenkort wel op een onvergetelijke reis!
Het avontuur begon op het basecamp van Wildtrails, dit vind ik een perfect voorbeeld van een locatie waar je een combinatie van professionaliteit, avontuur en ontspanning in een schitterende omgeving beleefd.

De groep arriveerde op het basecamp van Wildtrails tegen het middaguur, waar ze hartelijk werden ontvangen met een heerlijke lunch. Tijd voor actie!

De ene helft van de groep begon aan een e-mountainbike tour. E-mountainbiken is een geweldige manier om de heuvelachtige omgeving van de Ardennen te verkennen. Met wat elektrische ondersteuning is het mogelijk om op een ontspannen manier te genieten van de mooie landschappen, zonder dat het fysiek te zwaar werd. De gidsen van Wildtrails kenden de mooiste routes en zorgden ervoor dat iedereen zich comfortabel voelde.

De andere helft van de groep kon zich klaarmaken voor een serie uitdagende adventure-activiteiten. Deze bestond onder andere uit een tokkelbaan over een ravijn, klimmen op natuurlijke rotsen en een spannend watertouwparcours. Voor de echte avonturiers was dit een perfecte manier om grenzen te verleggen en de adrenalinekick te ervaren.

Na deze activiteiten werd de groep naar de groepsaccommodatie gebracht, een sfeervol en comfortabel verblijf iets verderop. Het diner stond al voor ons klaar, en het eten was heerlijk. Zo konden ze de dag op een ontspannen manier afsluiten, nagenietend van de avonturen. Daarnaast is het natuurlijk perfect wanneer een groep is voorzien van een privé groepsaccommodatie. Lees: Party time!

De tweede dag begon met de activiteit: Archery Tag. Voor wie het nog niet kent, Archery Tag is een soort kruising tussen boogschieten en trefbal. Je krijgt een boog en speciale pijlen met zachte, stompe punten, en het doel is om je tegenstanders uit te schakelen door ze te raken met de pijlen. Het was niet alleen ontzettend leuk, maar ook verrassend intens. De combinatie van strategie, precisie en actie maakte het een originele teambuilding activiteit.

Na een smakelijke lunch op het basecamp gingen we opnieuw in twee groepen uiteen, waarbij we dezelfde activiteiten van de dag ervoor oppakten. Dit gaf iedereen de kans om de activiteit te doen die ze nog niet hadden geprobeerd, of juist nog een keer te genieten van hun favoriet. De energie in de groep was geweldig; iedereen had het naar zijn zin en er was een goede balans tussen actie en ontspanning.

De avond sloten we af met een fantastische barbecue in een oude jachthut, gelegen midden in de natuur. Het sfeervolle vuur, de geur van het gegrilde vlees en de gezelligheid van de groep zorgden voor een perfecte afsluiting van ons avontuur.

De combinatie van uitdagende activiteiten, professionele begeleiding en uitstekende faciliteiten zorgt ervoor dat de groep zich volledig kan concentreren op het avontuur en uiteraard het plezier. De omgeving van de Ardennen, met haar prachtige bossen, heuvels en rivieren, bood het perfecte decor voor deze avontuurlijke reis.

Kortom, of je nu een adrenalinejunkie bent of juist op zoek bent naar een rustige manier om de Ardennen te verkennen, deze reis heeft voor ieder wat wils. Het is een ervaring die ik iedereen persoonlijk kan aanraden!
whatsapp-image-2024-06-07-at-092317-1-1
img-2076-1

Kan ik helpen?