Onze duurzaamheidsreis tot nu toe!

🌍✨ Wij zijn enthousiast over onze duurzaamheidsreis tot nu toe!
In samenwerking met Etiquet hebben we concrete stappen gezet om onze impact te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere wereld. In het begin was het nog een beetje zoeken en waren we zoekende naar onze richting en hoe we kunnen bijdragen aan duurzamere reizen.
 

Duurzaamheid is bij ons onderverdeeld in drie pijlers: commercieel, ecologisch en sociaal. Tijdens een interactieve meeting hebben we per pijler realistische doelen opgesteld.

We hebben veel vragen ontvangen naar aanleiding van onze vorige LinkedIn-post, waarin we onze bezigheden deelden. Graag delen wij hier onze top 3 doelen:

🌱 Commercieel doel: Ons streven is om tegen de zomer van 2025 een aantal duurzame reizen te organiseren, waarbij we kiezen voor opties zoals trein- en busreizen, die bijdragen aan een groenere toekomst.

🌿 Ecologisch doel: We werken aan het in kaart brengen van de CO2-uitstoot per geboekte reis sinds 2020, inclusief vluchten, trein- en busreizen. Dit inzicht helpt ons om besparingsmogelijkheden te identificeren en klanten te inspireren tot duurzamere keuzes.

🤝 Sociaal doel: We bieden gezinnen in moeilijke situaties een onvergetelijke vakantie aan in het gastverblijf van Hotel Auwirt in Saalbach, inclusief halfpension en ondersteuning door onze WBE-medewerkers.

En natuurlijk door onze doelen te delen hopen we dat we anderen kunnen inspireren om samen te werken aan een groenere toekomst. Samen maken we de wereld stap voor stap groener! 💚

Sjanne Beune Sanne Landwaard Eva Simons Jeanet van der Vlugt
schermafbeelding-2024-07-16-130908-1
img-2052-1409-onaangepastorigineel-1

Kan ik helpen?