Sjanne on tour: Actie, avontuur en teambuilding in de Ardennen!

Onze collega Sjanne is de drijvende kracht achter het organiseren van onze prachtige incentive reizen! Met oog voor detail en een luisterend oor voor al jouw wensen, zet ze deze om in een onvergetelijke ervaring. Hoe leuk is het dan als Sjanne zelf ook eens meegaat als reisbegeleider? In plaats van achter de computer te blijven, zorgt ze er op locatie voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Benieuwd wat Sjanne voor jouw volgende avontuur kan betekenen? Lees snel verder en ontdek hoe zij jullie binnenkort misschien wel begeleidt op een onvergetelijke reis!
Op zaterdag 7 september 2024 ben ik met een van onze groepen mee geweest op reis naar de Ardennen. Die dag ging de wekker al vroeg. Wat mij betreft iets té vroeg voor een zaterdag, maar hé, alles voor een goede reis!
Onze groep had een touringcar vanaf Nederland geboekt en reisde gezamenlijk naar de Ardennen. Ik reed alvast met onze eigen bedrijfsauto vooruit, om ervoor te zorgen dat alles bij de eerste locatie tip-top in orde was.

De groep kwam rond het middaguur aan bij de activiteitenlocatie in Rendeux. Hier stond een heerlijke broodjeslunch op ze te wachten. We hadden prachtig weer en konden in het zonnetje, omringd door prachtige natuur genieten van onze lunch.
Na de lunch ging het activiteitenprogramma van start. De groep werd opgesplitst in tweeën. De ene groep waagde zich aan het watertouwparkoers. Hierbij moest iedereen de rivier oversteken via verschillende touwenparkoersen. De andere helft ging voor de rots beklimming met een via ferrata. De rots beklimming werd afgesloten met de deathride (ja, dat klinkt spannend, en dat is het ook): een zipline van 50 meter hoog. Daarna werd er gewisseld van activiteiten.

Aan het einde van de middag checkte onze groep in bij hun privé-accommodatie. Bij aankomst was het bier koud, de jacuzzi warm en stonden de borrelplanken op tafel. Onder het genot van een muziekje van de DJ kon de borrel beginnen. De borrel liep over in een barbecue. En in de avond gingen de voetjes van de vloer tijdens de gezellige feestavond.

De volgende dag zaten we weer fris en fruitig (oké, niet helemaal fris en fruitig) aan het ontbijt. Er stond wederom een dag vol activiteiten op de planning.
De touring car bracht ons naar de activiteitenlocatie, waar de groep weer werd opgesplitst. De ene groep ging van start met de quadbike downhill. Denk hierbij aan een soort skelter met mountainbikebanden, waarmee je bergafwaarts scheurt. Je komt langs allerlei bos- en veldweggetjes en kan hierbij enorm genieten van de prachtige natuur.
De andere groep startte met lasergamen een raft activiteit. Bij de raft activiteit werd de groep verdeeld over twee boten. Zij gingen de strijd met elkaar aan tijdens verschillende wedstrijdjes. Denk aan een race en een opdracht waarbij er ballen uit het water gehaald moesten worden. Deze competitieve activiteiten haalde het fanatiekste in de groep naar boven. Iedereen wilde winnen, wat zorgde voor de nodige actie (en een nat pak). Na afloop wisselen de groepen van activiteiten.
Aan het einde van de middag had iedereen de tijd om zich te douchen en om te kleden. Er werd nog een slotdrink bij de activiteitenlocatie gedaan. Hierna vertrokken we naar Antwerpen, waar een afsluitend diner gepland stond bij Pampas Rodizio.
Hier genoten we van grote vlees- en visspiesen die aan tafel werden afgesneden. Voor de vlees- en visliefhebbers een toprestaurant!

Na het diner vertrok de groep terug naar Nederland en kwam de korte maar krachtige incentive reis tot zijn einde. Deze reis is ideaal voor de actievelingen die op zoek zijn naar een trip waarbij teambuilding centraal staat. Onze groep zal er zeker nog lang over napraten!
whatsapp-image-2024-09-25-at-170816-1
img-2076-1

Kan ik helpen?